top of page
  • Julia

Valmistautuminen tapaamiseen

Heinäkuussa on lomailtu, vietetty pari viikkoa altistuskaranteenissa ja oltu hetki puhelimen ulottumattomissa. Vaan tänäänpä alkoi elokuu! Koronaluvut ovat nousussa, mutta varotoimeni ovat samat kuin aiemmin, olen kertaalleen rokotettu (toinen rokote vuorossa elokuun puolenvälin jälkeen) ja edelleen kannustan käyttämään koronavilkkua ja käsidesiä.


Tänään kirjoitan siitä, miten toivoisin asiakkaan valmistautuvan tapaamiseen.


Olenko tulossa luoksesi?


Käy suihkussa ja peseydy huolellisesti. Varaa minulle puhdas pyyhe. Tarkista, että vessassa on saippuaa. Varaa maksu tasarahana annettavaksi ennen käsienpesua. Seuraa puhelintasi äläkä tee ohareita. Jos muutat viime hetkellä mielesi, voi siitäkin ilmoittaa laittamalla viestiä. Olen myös sitä mieltä, että vaikka ilmoituksessa ja sivuillani vartaloni malli näkyy selkeästi, voit myös nähdessäsi minut päättää ettet halua viedä tapaamista pidemmälle. Ei siinä mitään, suostumus koskee molempia.


Siivota ei tarvitse, mutta toki puhtaissa lakanoissa on kivempaa touhuta. Juotavaa ei tarvitse tarjota, lasillisen vettä juon mielelläni tapaamisen lopussa. Ruokaa ei tarvitse tarjota, mutta jos haluat, varmistathan etukäteen mahdolliset ruokarajoitukseni. Kortsut tuon mukanani; jos tarvitset tai preferoit jotakin tiettyä mallia tai kokoa, mainitsethan siitä etukäteen. Henkilökohtaisia tavaroita tai valokuvia ei tarvitse piilottaa; en ole kiinnostunut elämästäsi tapaamisemme ulkopuolella, jollet niin halua.


Minun luokseni?


Käy suihkussa ja peseydy mahdollisimman huolellisesti. Suihkussa käynti on myös aina mahdollista tapaamisen alussa ja pyyhkeen saat käyttöösi minulta. Ole paikalla ajoissa; en voi aina ottaa vastaan todella paljoa etuajassa enkä enää yleensä vartin myöhästymisen jälkeen. Molemmista on silti kohteliasta ilmoittaa, niin voidaan pohtia, mitä tehdään. Tapaamista ei myöskään ole sopivaa venyttää. Maksu hoidetaan tapaamisen alussa, sitten pestään kädet ja käydään ehkä suihkussa. Ei ole väliä, onko tavoitteena syvempi yhteys vai pikainen pano, mutta perusasenteena on hyvä pitää kunnioitus toista kohtaan ja tavoitteena hyvä mieli molemmilla tapaamisen jälkeen.


Iiiih, hommiin hommiin! Seuraava incall Helsingissä 11.-13.8. Vierailut muihin kaupunkeihin menevät valitettavasti syksymmälle. Kollegan kanssa oli myös puhetta duopäivästä tai duogangbangin järjestämisestä... Onpahan jotain mitä odottaa.

1 607 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Mainoskuvista

Kurkkupanot <3

bottom of page