top of page
  • Julia

Suosikkiasiakkaat ja muutama muu

Elämä on ollut tänä syksynä täynnä muutoksia ja valintoja. On ollut valitettavan vähän aikaa kirjoittaa tai keikkailla. Alkuvuodesta tämä onneksi muuttuu ja tiedossa on jo nyt keikat tammikuussa Turkuun ja Tampereelle, helmikuussa Ouluun ja johonkin muualle... ehkä Kuopioon, Jyväskylään, Seinäjoelle?


Mun suosikkiasiakkaiden ominaisuudet voi tiivistää yhteen pääjuttuun: ne tietää, mitä ne tekee ja ymmärtää, mistä meidän suhteessa on kysymys. Oon tässä parin työvuoteni aikana onnistunut hankkimaan useamman iiiiiihanan vakkarin, jotka on ihan erilaisia, mutta jokainen heistä suhtautuu tähän palveluna ja kohtelee mua ihmisenä. Lähinnä tämä tarkoittaa, että viestintä on selkeää, hinnoista ei tarvitse keskustella, hygienia ja turvaseksi eivät ole ongelmia ja seksi on hauskaa. Jokaisen kanssa myös juttelen vähän ennen ja jälkeen seksin eikä jutustelu ole yhtään hankalaa.


Eniten mä – yllätys – ilahdun asiakkaista, joiden toiveissa on sellainen seksi, mistä itsekin erityisesti nautin. Hihkun innosta, jos saan olla jonkun eka kurkkupano. Toisaalta mulla on pari kertaa ollut asiakas, jonka kanssa on vaan juteltu, ja niiden jälkeen olin onnessani siitä yhteydestä, mikä lyhyessä ajassa voi syntyä. Ajan pituudella ei ole mulle juuri väliä, eniten taidan tykätä tunnin ajoista, mutta tämä lienee vain outo tottumiskysymys. 30min ja 6h voi toimia oikeiden asiakkaiden kanssa myös.


Ohareita mun on melkein kaikkein vaikeinta ymmärtää, otan ne nykyään tahallisena kiusantekona tai käsittämättömänä ajattelemattomuutena. Rajojen ylittäminen tapaamisen aikana on pahempi juttu, mutta näitä harvoin pääsee seulan läpi. Lempeämmin turhauttavia on asiakkaat, jotka epätoivoisesti odottaa multa orgasmia tai yrittää venyttää sovittua aikaa.


1 016 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Duotapaamiset

bottom of page