top of page
  • Julia

Palveluntarjoajan nautinto

Olin tässä käsityksessä jo ennen seksityötä, että monelle miehelle naisen nautinto ja sen todistaminen on tärkeää. Se on itse asiassa musta hämmentävän sitkeä ennakkoluulo etenkin miehistä, että niitä kiinnostaisi vaan oma nautinto. Väittäisin, et nää itsekkäät panijat on vähemmistössä. Niissähän ei mun mielestä ole muuten mitään pahaa, varsinkin jos toimitaan rehellisesti ja kunnioittavasti. Seksuaalinen nautinto on lopulta jokaisen omalla vastuulla.


Seksityössä mua on tosin ihmetyttänyt, kuinka usein se nousee esiin. Oletin kuitenkin, että jos asiakas maksaa mulle seksistä, sille on tärkeää saada rahalleen vastinetta oman nautintonsa muodossa. Onhan noitakin toki ollut, jotka sanovat "opettelevansa" seksiä ja naisen tyydyttämistä seksinmyyjän turvallisessa huomassa. Mutta entä ne, jotka sanovat mielellään luopuvansa omasta orgasmistaan antaakseen mulle sellaisen tai sanoo, että parasta tapaamisessa oli mun nautinnon todistaminen?


Iso osa sitä, miksi aloitin seksin myymisen, oli että rakastan seksiä. Hyvin monenlaista seksiä. Koska kerron ilmoituksissani ja sivuillani, että mua saa käsitellä hieman kovakouraisemmin, moni olettaa etten syttyisi vaniljaisesta seksistä ollenkaan. Mutta sehän on joskus ihan parasta! Jos tunnin ajan jälkeen huulet on vähän hellänä suutelemisesta ja ihoon on koskettu melkein kaikkialta, mikä on sen rentouttavampaa.


Sen lisäksi, että rakastan seksiä, rakastan myös tietoa, että asiakas lähtee tapaamisesta hymyillen. Nautintoa on sekin, että huomaa kuinka toinen rentoutuu, saa jotain mistä on ehkä haaveillut kauan tai uskaltaa sanoa ääneen toiveensa, jonka mä pystyn toteuttamaan. Huonoa seksiä oon kohta kolmevuotisen urani aikana kokenut ehkä kahdesti ja se oli huonoa nimenomaan siksi, että en itse päässyt samalle aaltopituudelle asiakkaan kanssa, minkä koen olevan iso osa nautintoa. Mun orgasmit on asiakkaiden kanssa (saan niitä aika harvoin asiakkaiden kanssa!) hieman erilaisia kuin siviiliseksissä, jossa tunteilla ja paremmalla tuntemisella yhteydestä voi saada syvemmän. Maksuseksissä mun päämääriä on turvallinen tila, tyytyväinen asiakas ja rento meininki, ei mun oma orgasmi. Osaan kuitenkin pitää huolen siitä, että mulla on hyvä olo tapaamisen aikana ja sen jälkeen. Feikata en yleensä jaksa, mutta jos on tilanne, jossa asiakas sitkeästi odottaa mun laukeavan, on mun helpompi esittää vähän kuin laueta oikeasti. Orgasmin odottaminen on siviiliseksissäkin paras tapa kadottaa se.


Seksityö on ihanaa, välillä turhauttavaa, raskasta, palkitsevaa ja hauskaa. Mulla on kaikki hyvin, vaikka meikit leviäisi tai pitäisi lisätä liukkaria.
1 846 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Mainoskuvista

Kurkkupanot <3

bottom of page