top of page
  • Julia

Mainoskuvista

Ennen seksityön aloittamista vihasin kuvattavana olemista enkä siitä pidä vieläkään. Olen tosin saanut palautetta, että poseeraaminen tulee multa luonnollisemmin kuin pari vuotta sitten ja itsekin olen enemmän sinut sen kanssa, miltä näytän. Nykyään katson kuviani jopa niin, että wow, nyt näyttää kuumalta! Tiedän, että liikkumisessa ja kehon hallinnassa osansa on ollut tankotanssiharrastuksella, mutta iso osansa myös työllä ja sillä, miten se on opettanut hyväksymään kehoaan ja seksuaalisuuttaan.


Kuvattavana olemisessa ikävintä on se, ettei näytä mielestään samalta kuin kuvissa. Seksityöntekijöillä on kullakin oma tyylinsä kuvissa ja jotkut osaavat tuoda seksikkyyttään esiin upealla tavalla. Itse olen mieltynyt kuviin, jotka ovat aavistuksen arkisempia eivätkä niinkään korosta tiettyä ruumiinosaani (no ehkä joo rintoja ja sääriä) vaan haluan myös tuoda ilmi persoonaani, jolla työtäni teen.


Suosikkikuviani onkin kuva, jossa luen kirjaa. Toisaalta tykkään myös kuvista, joissa näkyy ympäristöni, uusissa esimerkiksi hieman työasuntoani ja aloitettua kirjastoa (mulla on kirjaston toivekirjat Adlibriksen toivelistassa ja lahjakortti löytyy toivelistasta... *wink wink*). Kivoja on myös kuvat, jotka on otettu seksin jälkeen raukeassa tilassa tai sellaisissa asennoissa, joissa tunnen itseni seksikkäimmäksi.


Asut kuviini valitsen sillä periaatteella, että niitä varmasti kysytään tapaamisiin ja viihdyn niissä. Rooliasuista valikoimassa on tällä hetkellä sihteeri/businesslook (saat valita nahkahameen tai tavallisen, ilman tai silmälaseilla, saumasukilla vai tavallisilla) ja söötti, mutta tuhma koulutyttö. Alusvaatevalikoimaani näkyy myös kuvissa, kuten asu, jossa normaalisti otan incall-asiakkaat vastaan (mustat alusvaatteet ja aamutakki). Muutama kuvistani kertoo myös kinkymmästä puolestani, jota toteutan mielelläni myös asiakkaiden kanssa.


Haluan erottua joukosta harkituilla kuvillani, jotka toivottavasti saavat fantasiat liikkeelle. Toisaalta haluan näyttää totuudenmukaisesti vartaloni, joten en muokkaa kuvia näyttääkseni hoikemmalta tai vaikka nuoremmalta. Tankotanssista saadut mustelmat saatan tosin filtterillä peittää :)1 368 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kurkkupanot <3

bottom of page