top of page
  • Julia

Kesä, tapaamisten pituudet ja ekstrat

Päivitetty: 1. helmik.

Huh! Toukokuu hujahti pitkälti muissa töissä ja univelkoja kuittailessa. Onneksi kuukauteen mahtui myös lyhyt incall Helsingissä. Kaikki asiakkaat oli niiiin kivoja.


Kesäkuussa itse asiassa tasan kahden viikon päästä vietän pari päivää Tampereella ja juhannusviikolla saman verran Turussa (ekaa kertaa!). Jo syksystä incallien tavoite on ollut aina sama: ainakin yks vakkari, yks kurkkupano ja majoittumisen hintaan suhteutettu tulostavoite. Kerran on ollut vaan uusia, kerran ei yhtään kurkkupanoa, mutta muuten keikkailu on ollut niin hauskaa, että oikeasti harmittaa ettei siihen ole enempää aikaa. Haaveilen elokuussa pääseväni Kuopioon ja/tai Ouluun.


Mutta kerrataanko vähän perusjuttuja hei!


Teen pääasiassa 30-120 minuutin mittaisia tapaamisia. Yleensä uuden asiakkaan kanssa tunti tai puolitoista on maksimiaika, johon olen suostunut, mutta onhan näistäkin poikkeuksia. Yön yli tapaamiseenkin suostun vasta kun olemme ensin tavanneet ainakin kerran. Ajan saa varmimmin lukemalla ilmoituksessa muutamaan kertaan ilmoitetut yhteydenottotavat ja kunnioittamalla niitä. Hankalinta aikaa on saada sopimaan, jos asiakas aloittaa sanomalla vaan moi, hei tai hi tai soittamalla tunnin aikana neljästi.


Perusmuotoiseen ja -hintaiseen tapaamiseen sisältyy molemminpuolinen suuseksi, yhdyntä, suutelu, hiplailu, halailu, juttelu, suihku, riisumiset ja pukeutumiset. Näiden lisäksi tarjoan muutamia ekstroja. Ne eivät ole ekstroja siksi, että haluaisin niillä erityisesti rahastaa, mutta koen, että ne joko vaativat enemmän valmistautumista, ovat riskialttiimpia ja/tai ovat palveluita, joita kaikki eivät tarjoa. Lisähinnalla multa saa kurkkuun panemista ja useamman osallistujan.


Hinnoitteluani mun ei tarvitse perustella tai selittää, mutta korostan sitä, että veloitan ajastani ja ekstrojen kohdalla myös siitä, miten aika käytetään. En rajoita asiakkaan laukeamisia enkä heitä asiakasta ulos vaikka tunnin ajasta pantaisiin vain vartti.


Voi kun kesästä tulisi sopivan lämmin, kiihkeä ja hauska. Josko saisi jossain yhteydessä jo vähän tanssia!


PS. Saan ekan annoksen rokotetta ens viikolla.


PPS. Hesarissa oli tänään juttu "aikuisista neitsyeistä", joista eräs totesi näin: ”Jos maksaisin siitä, että joku on kanssani, ei tuntuisi siltä, että minut hyväksytään ja että kelpaan.” Ymmärrän ajatuksen, mutta esitän vastauksena seksityöntekijän näkökulman: suostumustani ei voi rahalla ostaa, mutta asiansa osaavan palveluntarjoajan luona voi saada arvokkaan kokemuksen nähdyksi tulemisesta.


892 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Duotapaamiset

bottom of page