top of page
  • Julia

Ensikertalaiset ja muut kokemattomat asiakkaat

Olen ilokseni saanut seksityöurallani kohdata useampia asiakkaita, joille on ollut kyse ensimmäisten kokemusten kartuttamisesta. Samaan aikaan tykkään näistä tapaamisista tosi paljon, mutta jännitän niitä myös enemmän kuin "tavallisia" tapaamisia.


Ensimmäiset seksikerrat voi olla tosi stressaavia eikä vähiten siksi, ettei vaan ole tottunut toisen ihmisen kosketukseen ja lähellä oloon. Seksi teknisenä suoritteena ei myöskään tule kaikille luonnostaan, vaan kuten melkein kaikkia kivoja juttuja elämässä, pitää sitäkin harjoitella. Kuten kortsun käyttöäkin. Itse toivon pystyväni suhtautumaan kokemattomaan asiakkaaseen kunnioittavasti ja lempeästi. Toivoisin, että asiakas uskaltaisi kertoa, mitä erityisesti jännittää tai mitä haluaisi kokea. Ymmärrän senkin, ettei välttämättä edes itse tiedä, mitä haluaa. En ihmettele sitäkään, jos ei jännityksen vuoksi onnistu saamaan erektiota. Sitä kun ei voi pakottaa.


Jännitän kohtaamisia enemmän siksi, että koen tilanteessa suurempaa vastuuta. En feikkaa nautintoa asiakkaiden kanssa juuri ikinä ja halutessa voin kertoa, mikä tuntuu hyvältä esimerkiksi suuseksissä. Sanon myös, jos joku tuntuu epämiellyttävältä. Silti olen huomannut, että ensikertalaisasiakkaat kokevat suurempia paineita tyydyttää seksityöntekijä tai pyytelevät anteeksi taitojensa puutetta. Kumpaankaan ei ole syytä. Toivoisin ensimmäisten kertojen olevan totuttelemista, omien halujen tutkimista ja armollisuutta itselle.


Ensikertalaiset toki myös ihastuvat kokeneempia asiakkaita herkemmin. Tämän ajattelen olevan normaalia, mutta toivon myös että asiakas ennen ensimmäistä tapaamista muistuttaa itselleen, että vaikka mun empatia on aitoa, on kyseessä silti asiakassuhde. Tunteita voi ja saa tulla, mutta ne on lähes poikkeuksetta käsiteltävä itsekseen ja päästävä niistä yli.


Mietin joskus, olisiko itseni kannattanut käydä seksityöntekijällä parikymppisenä, kun omat mielihalut ja fantasiat risteili päässä melkein non-stop. Luulen, että olisi voinut olla miellyttävää keskittyä hetken vain itseensä ja siihen, miltä asiat ja kosketus tuntuvat, mutta olisinko osannut olla minäkään?


On helpompaa sanoa kuin tehdä, mutta yritä rentoutua, ole avoimin mielin ja muista nauttia!


1 052 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Mainoskuvista

Kurkkupanot <3

bottom of page