top of page
  • Julia

Duotapaamiset

Päivitetty: 8. lokak. 2022

Mulla on takana yksi duopäivä ihanan Inariin kanssa, edessä toisinto tuosta keskiviikkona 12.10. ja toinen ammattirakastaja Tiian kanssa tiistaina 18.10.


Muistan ennen tuota ensimmäistä duopäivää (joulukuussa 2021) jännittäneeni, miten työtapamme osuvat yhteen ja löydämmekö yhteisen sävelen seksissä. En toki suunnittelisi yhteistä työpäivää täysin tuntemattoman kollegan kanssa, mutta kukin meistä kohtaa asiakkaan omalla tavallaan. Asiakkaiden välissä on ihanaa kun on vertaistukea jakamassa tapaamisten aikana syntyneitä ajatuksia.


Työskentely osoittautui hauskaksi ja mielenkiintoiseksi. On rentouttavaa, kun asiakasta on "palvelemassa" itsesi lisäksi myös toinen. Asiakas voi myös kokea kokonaisvaltaisempaa nautintoa kun käsiä iholla on kahden sijasta neljä. Mitenkään helpoksi en duoilua kuitenkaan koe, koska kolmen kimpoissa tykkään osoittaa huomiota molemmille kumppaneilleni, joten työkaverini saa myös osansa, asiakasta vain ei saa kiihkoissaan unohtaa.


Yhtä lailla duolle saa esittää toiveita pukeutumisesta, tekemisistä, keskinäisestä hauskanpidosta, roolileikeistä kuin yksittäisellekin palveluntarjoajalle. Nähdäänkö ensi tai sitä seuraavana keskiviikkona? ;)789 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Mainoskuvista

bottom of page