top of page
  • Julia

Ajankäytöstä

Päätinpä pitkästä aikaa kirjoittaa seksityön arjesta. Seksipalveluiden myyjät hinnoittelevat aikansa tyypillisesti minuuttien mukaan, hinnan noustessa aina seuraavan vartin jälkeen. Itse ilmoitan hinnan 15, 30, 45, 60, 90, ja 120 minuutille, minkä jälkeen ylimääräiselle tunnille on vakioveloitus.


Aikaa varatessa asiakkaan on hyvä miettiä tapaamisen sisältöä ja omaa, tyypillistä käytöstään. Kiihotutko nopeasti vai tykkäätkö pussailla ja halailla, ehkä jopa jutella aluksi tai lopuksi? Kannattaa ottaa huomioon, että aikaan sisältyy maksu, riisuminen ja pukeminen, mahdollinen peseytyminen (ehkä jopa kahdesti). Vaikka kyse on palvelusta, jota himoitsisi järjettömästi, kannattaa silti muistaa, että on palveluntarjoajaa kohtaan manipulatiivista ja loukkaavaa käytöstä, jos pyrkii venyttämään maksamaansa aikaa.


Mulla on ollut asiakkaita, joiden kanssa aika kuluu kuin siivillä enkä muista katsoa kelloa ajoissa. Mulla on myös ollut asiakas, joka on sanonut että aikoo seistä eteisessä niin kauan, että käsken häntä poistumaan. En oo varma, yritettiinkö tuossa opettaa mulle rajojen vetämistä vai mistä oli kyse. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Mä en heitä asiakasta ulos laukeamisen jälkeen tai hoputa suihkuun, jos aikaa on vaikka vähän makoilla. En myöskään hikeenny muutamasta ylimenevästä minuutista, varsinkaan jos en ole muistanut mainita asiasta ennen ajan loppumista.


Itse kuitenkin ajattelen, että on molemmille osapuolille paras, jos ajankäyttö on selkeää ja siinä pysyvät rajat. Voin sanoa, että seuraava asiakas on kohta ovella, mutta en pidä siitä, koska jos ennen tapaamista maksetaan tietyn pituisesta ajasta, tulisi kaikille olla selvää, että tämä on se aika, joka yhdessä vietetään. Joskus tapaamista on mahdollista jatkaa sovittua pidemmälle, mutta tästä tulee sopia alkuperäisen ajan loppumisen myötä. Ennen tapaamista tulee kuitenkin päättää ja ilmoittaa tapaamisen pituus. Lompakossa kannattaa myös pitää ylimääräistä seteliä, jos aikaa on jatkettava.


Hyvin harvassa on asiakas, jonka haluaisin vain äkkiä ulos asunnosta. Vietän mielelläni asiakkaan kanssa maksetun ajan ollen läsnä ja lähellä. Joidenkin vakkareiden kanssa viettäisin mieluusti pidemmänkin ajan. Mutta kyse on ammatista, jossa rajanveto on tärkeää. Jotta mä saan tästä työstä sen vapauden ja ilon, mitä haluan, en voi suostua siihen, että mun aikataulua sotketaan tai mun rajoja venytetään.

394 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Duotapaamiset

Mainoskuvista

bottom of page